Denne bloggen inneholder litt innformasjon og bilder av pelargonium jeg har eller har hatt. Navneforvirringen blandt pelargonium er stor,

og i enkelte tilfeller umulig å spore det opprinnelige navnet på planten. Pelargonium blir ofte kalt Pelargon - Pellis - Prins det finnes sikkert flere navn.

Kjært barn har mange navn heter det:-)

Legg gjerne inn en kommentar det setter jeg stor pris på.

fredag 30. april 2010

SEASCAPE'S MAEVEZonal pelargonium
Seascape's Maeve er min egen pelargonia baby. Jeg syntes det er litt moro å prøve å få frem nye varianter. Her brukte jeg Q-tips og hjalp til med polineringen. Men om bien også var innbladet aner jeg ikke :-)) Uansett om det var jeg eller bien, er det Dronning Ingrid som er mamma.
Planten har fått navnet etter min kennel og sheltien min "Maeve", syntes bladene hadde så fin son. Kunne minne om skyggen som "Maeve" har i pelsen sin.
~~~~
Seascape's Maeve blomstrer utrolig mye og over lang til. Nå har den vært her i hjemmet i noen år og i februar måned begynner den å sette blomster og blomstrer helt til Desember måned hvor den da tar en vil, til i begynnelsen av februar. Da begynner den sitt blomster flor på ny.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar