Denne bloggen inneholder litt innformasjon og bilder av pelargonium jeg har eller har hatt. Navneforvirringen blandt pelargonium er stor,

og i enkelte tilfeller umulig å spore det opprinnelige navnet på planten. Pelargonium blir ofte kalt Pelargon - Pellis - Prins det finnes sikkert flere navn.

Kjært barn har mange navn heter det:-)

Legg gjerne inn en kommentar det setter jeg stor pris på.

mandag 10. mai 2010

PELARGONIUM HYLLER FOR VILLARTER

Sommeren 2009 fikk jeg min mann til å lage disse to hyllene. Materialet er i samme stil som utestuen, men ubehandlet. Jeg liker det litt "Shabby". Sink i alle rare varianter ble fylt opp med frø av vill pelargonium. Også en gammel kaffe kanne fikk sin plass på hyllen.
I bedet under hyllene har jeg satt ned en del forskjellige gress typer. Noen store steiner fikk også plass. Fint å plassere sink bøtter med pelliser opp på steinene. Også praktisk med store steiner til å stå på når jeg skal vann plantene på hyllen. Froske blomster potten "Mor med barn" fikk også sin plass på en stein.


I den store sink bøtten er P. Gibbosum. Den har ennå ikke blomstret men klarte vinteren. Og da har jeg håp om å få se den blomstre denne sesongen.
P. Ionidiflodium
Dessverre mistet jeg de fleste av villart pelargonium i vinter :-( Håper jeg får liv i noen av de gamle villart pelargonium frøene jeg har liggende. Eller at noen pelargonium samlere som har vill pelargonium frø liggende har lyst å bytte med meg.

1 kommentar:

  1. Hei....mange fine bilder av flotte planter :-) Har du noen frø til salgs ??

    SvarSlett